Acties

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

NAZOMER ACTIE
nú hoge kortingen op onze luxe Shutters!


Luxury Line
 van €359 voor €296 per m2 !
Apollo Line van €419 voor €350 per m2 !

Op de pagina Zelf berekenen kun je snel zien wat dit gaat kosten in jouw situatie. De montagekosten komen er dan nog wel bij. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken en langskomen om je uitgebreid te adviseren. We nemen demopanelen mee en bespreken alle opties met je.

Voorwaarden:
– Neem voor 1 november contact op met ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en profiteer van deze super aanbieding.
– Op eventuele meerprijzen is de korting niet van toepassing (zoals speciale raampartijen of de kleur zwart)

Bereken zelf je kosten of vraag meteen een offerte aan

Bereken nu zelf hier je kosten zodat je een beeld hebt van de kosten voor shutters afgestemd op jouw situatie of neem contact met ons op voor vragen over onze producten. Uiteraard kun je ook meteen een offerte bij ons opvragen middels het contactformulier.


Waarom bij ons?

  • De hoogste kwaliteit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis adviesgesprek en inmeten
  • Koop direct van de importeur
  • Exclusieve uitstraling
  • Deskundig lifestyle advies

ACTIE: nu hoge kortingen op onze luxe Shutters!


NAZOMER ACTIE


Luxury Line
van €359 voor €296 per m2 !
Apollo Line van €419 voor €350 per m2 !

Op de pagina Zelf berekenen kun je snel zien wat dit gaat kosten in jouw situatie. De montagekosten komen er dan nog wel bij. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken en langskomen om je uitgebreid te adviseren. We nemen demopanelen mee en bespreken alle opties met je.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!