Houten jaloezieën

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

Houten jaloezieën op maat

De houten jaloezieën van VERA Interieur geven je huis of bedrijf een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Niet alleen dient het als een functionele manier om je lichtinval te bepalen, het is een uitstekende aanvulling op jouw interieur. Onze jaloezieën worden altijd op maat geleverd en kunnen (optioneel) worden gemonteerd door onze monteurs, zodat je snel kunt genieten van een verzorgd product.

Voordelen van houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een mooie uitstraling en zorgen voor sfeer. Het licht valt op een natuurlijke manier naar binnen en ze zijn gemakkelijk te verstellen. Wat wil je? Een warme sfeer creëren of juist fel licht buitensluiten?

Ze zijn kindvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Kortom, een mooie raamdecoratie voor jou! De houten jaloezieën van VERA Interieur worden altijd op maat geleverd en kunnen op jouw verzoek door onze monteurs bevestigd worden. Hoe heerlijk is het, dan ben je in een keer klaar.

Basiswood collectie

De jaloezieën in de Basiswood collectie zijn gemaakt van licht materiaal, lindehout. Ze zijn in twee maten lamellen leverbaar, 50mm en 65mm. De lamelbreedtes hebben invloed op de manier waarop licht naar binnen komt. Kies je voor een subtielere lichtinval, ga dan voor een lamelbreedte van 50mm. Het geeft je ook net wat meer privacy.

Kies je voor 65 mm lamelbreedte? Dan heb je meer lichtinval en een groter zichtveld als je de jaloezieën openzet en kun je de hele dag genieten van alles wat er buiten gebeurt. Een brede lamelmaat past beter bij een modern interieur met een open gevoel. Prijzen zijn afhankelijk van het type raam, de keuzes en de omvang van de bestelling. De jaloezieën worden in Nederland geproduceerd.

ACTIE: nu hoge kortingen op onze luxe Shutters!


NAZOMER ACTIE


Luxury Line
van €359 voor €296 per m2 !
Apollo Line van €419 voor €350 per m2 !

Op de pagina Zelf berekenen kun je snel zien wat dit gaat kosten in jouw situatie. De montagekosten komen er dan nog wel bij. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken en langskomen om je uitgebreid te adviseren. We nemen demopanelen mee en bespreken alle opties met je.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!