Service

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

Service bij VERA Interieur

Het uitzoeken van de perfecte raamdecoratie is wel een hele klus. Er is zoveel te kiezen. Bij VERA Interieur begrijpen wij dat en bieden daarom gratis advies en inmeting op locatie. Met zorg en aandacht kijken we mee en geven we jouw interieur graag wat extra liefde mee. Met onze tijdloze en prachtige shutters of jaloezieën.

Neem eens een kijkje bij inspiratie.

Alleen de beste service

We gaan voor kwaliteit in alle opzichten en van het begin tot het eind. Bij alle keuzevragen. Ook komen we graag bij je langs voor advies en na de opdrachtverstrekking voor het inmeten op locatie. Dat doen we tot op de millimeter nauwkeurig zodat ze straks precies zullen passen. Bij de keuze van shutters ontvang je eerst de technische tekeningen voor goedkeuring. Op het moment dat jouw raamdecoratie klaarligt maken we een afspraak voor de levering en montage.

Ga naar Zelf berekenen om inzicht te krijgen in het kostenplaatje. Wij stellen graag een offerte voor je op!

“Mooie, stijlvolle shutters met veel variatie/kleurmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook de shutters “als deur” openzetten, wat het net even anders maakt! Door Vera Interieur wordt er goed meegedacht en advies gegeven, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en offerte met een goede montage.”

ACTIE: nu hoge kortingen op onze luxe Shutters!


NAZOMER ACTIE


Luxury Line
van €359 voor €296 per m2 !
Apollo Line van €419 voor €350 per m2 !

Op de pagina Zelf berekenen kun je snel zien wat dit gaat kosten in jouw situatie. De montagekosten komen er dan nog wel bij. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken en langskomen om je uitgebreid te adviseren. We nemen demopanelen mee en bespreken alle opties met je.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!