Levering en montage

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

Levering en montage

Bij VERA Interieur bieden we de mogelijkheid om shutters en jaloezieën te laten bezorgen en monteren. Dit gaat als volgt in zijn werk. Wanneer we bij jou zijn langs geweest en je order bij de fabriek plaatsen, ontvangen wij eerst technische tekeningen. Deze delen wij met je als een laatste check. Je weet dan precies wat je kunt verwachten. Na goedkeuring, gaan je shutters in productie. Dit proces tot aan de levering bij VERA, duurt ongeveer 12-14 weken. Intussen houden wij je op de hoogte en plannen we, zodra het kan, samen een montagedag in. 

Rosalie Wubs

Lees meer over VERA Shutters

Montage door eigen monteurs

Bij VERA Interieur werken wij met eigen monteurs om de kwaliteit te waarborgen. Op deze manier hoef je alleen een keuze te maken in raamdecoratie, de rest regelen wij!

De kosten van de montage van shutters zijn afhankelijk van het ophangmechanisme wat gekozen wordt en de grootte van de opdracht. Wanneer het gaat om jaloezieën, zijn de kosten over het algemeen 50 euro per raam met eventuele voorrijkosten.

Indien gewenst kunnen de monteurs het verpakkingsmateriaal afvoeren na montage, hiervoor worden extra kosten berekend. Zo kun je direct genieten van je tijdloze raamdecoratie. 

Als je ervoor kiest de montage door VERA Interieur te laten doen, zullen de kosten van levering afhankelijk van de woonplaats en de grootte van de opdracht bij de montagekosten inzitten. Eventueel kunnen er voorrijkosten berekend worden. 

Zelfmontage

Je hebt bij VERA Interieur tevens de keuze om de shutters of jaloezieën zelf te monteren. Bij zelfmontage van shutters wordt er afhankelijk van de woonplaats en grootte van de opdracht een bedrag in rekening gebracht voor de levering.

In het geval van zelfmontage van de jaloezieën zal voor de levering 30 euro in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op om je plannen voor zelfmontage te bespreken. Contact opnemen kan telefonisch, per e-mail of via een contactformulier en dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in.

ACTIE: nu hoge kortingen op onze luxe Shutters!


NAZOMER ACTIE


Luxury Line
van €359 voor €296 per m2 !
Apollo Line van €419 voor €350 per m2 !

Op de pagina Zelf berekenen kun je snel zien wat dit gaat kosten in jouw situatie. De montagekosten komen er dan nog wel bij. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken en langskomen om je uitgebreid te adviseren. We nemen demopanelen mee en bespreken alle opties met je.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!