Shutters

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

Wat zijn shutters?

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. De bredere, houten lamellen van een shutter zitten vast in een paneel. De panelen kun je zijwaarts wegklappen, (gedeeltelijk) openen of zelfs in een railsysteem plaatsen. Hierdoor kun je spelen met het licht en privacy. Shutters zijn stijlvol, functioneel, duurzaam en tijdloos. Niet te verwarren met houten jaloezieën, die je via koorden omhoog of omlaag of in de gewenste stand beweegt.

Rosalie Wubs

Lees meer over VERA Shutters

Waarom shutters?

Precies de juiste sfeer
De lichtinval en de sfeer in jouw woning of bedrijf kun je met shutters op ieder moment zelf beïnvloeden. Je kunt de ruimte vullen met licht en warmte voor een uitnodigende uitstraling wanneer je bezoek verwacht. Of met iets minder licht om zelf lekker te relaxen. Ook kun je de shutters sluiten om de ruimte te verduisteren en privacy te creëren bijvoorbeeld voor een goede nachtrust in de slaapkamer. Deze unieke raamdecoratie en zonwering is een eyecatcher bij het binnenstappen van iedere ruimte.

Op maat
Niet alle ramen hebben standaardafmetingen zeker niet bij oudere woningen. Heb je leuke raampjes in een andere vorm, rond of een driehoek? Shutters zijn vrijwel voor alle typen ramen op maat te maken.

Duurzaam
Shutters gaan echt jarenlang mee. Ze zijn gefabriceerd van hout dat duurzaam verbouwd wordt en draagt een  FSC keurmerk. Dit hout wordt verkregen uit bossen met een FSC-certificaat. Voor elke gekapte boom, worden er twee voor terug geplant. Het milieubelang en verantwoorde productie zijn belangrijk voor ons. En natuurlijk zien we klanten graag ‘onbezorgd’ genieten.

Bediening
Shutters kun je op verschillende manieren bedienen. Met een tilterstok of zelf met de hand via de lamellen clearview. In één beweging kun je het geheel of een deel van de lamellen automatisch openen of sluiten. Kies je voor een strak design? Dan is ultraclearview een goede optie. Dan is het stangetje in de shutters dat de lamellen in beweging brengt onzichtbaar in de shutter verwerkt. Daarin onderscheidt VERA van andere leveranciers! Daar zijn we best trots op.

Laat je inspireren!

Kies hier je shutters

Base Line

Vanaf €269,- per m²

 

 • verkrijgbaar in twee wittinten
 • lamelmaat: 63 mm
 • bediening met tilterstok
 • zijstijl in moderne styling
 • optie: Clearview

Luxury Line

Tijdelijk voor 296,- per m². Profiteer nu!

 

 • 14 lak- en 13 beitskleuren
 • lamelmaat: 63 of 89 mm
 • bediening met tilterstok of Clearview
 • zijstijlen in een moderne of klassieke styling

Apollo Line

Tijdelijk voor € 350,- per m². Profiteer nu!

 

 • 18 lak- en 13 beitskleuren
 • lamelmaat: 63, 76, 89 of 114 mm
 • verborgen scharnieren
 • elke optie qua bediening, frame, stijl en scharnier

ACTIE: nu hoge kortingen op onze luxe Shutters!


NAZOMER ACTIE


Luxury Line
van €359 voor €296 per m2 !
Apollo Line van €419 voor €350 per m2 !

Op de pagina Zelf berekenen kun je snel zien wat dit gaat kosten in jouw situatie. De montagekosten komen er dan nog wel bij. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken en langskomen om je uitgebreid te adviseren. We nemen demopanelen mee en bespreken alle opties met je.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!