VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-shutters.nl

Franse luiken

Ben je op zoek naar iets anders dan shutters? Dan zijn Franse luiken misschien iets voor jou. Franse luiken, ook wel Louvre Luiken genoemd, komen veelal voor in Zuid-Europa. Shutters en Franse luiken hebben veel van elkaar weg. Het verschil tussen shutters en Franse luiken is dat de lamellen van shutters kantelbaar zijn. De lamellen van Franse luiken zijn namelijk niet kantelbaar. Bij VERA Interieur kun je ook dichte luiken bestellen en zelf bepalen hoe je deze qua maatvoering en vlakken ingedeeld wilt hebben.

Voor een landelijke uitstraling

Met Franse luiken kun je gemakkelijk een landelijke uitstraling geven aan je interieur. De landelijke stijl was vroeger vooral te vinden in chalets, boerderijen en buitenverblijven. Tegenwoordig zie je dit steeds vaker in een hedendaagse woning. De charmante stijl zal jouw interieur een rustieke en ontspannen sfeer geven. Met de Franse luiken van VERA Interieur kun je jouw interieur omtoveren tot een oase van warmte en rust.

Maatwerk mogelijkheden

Bij VERA Interieur maken wij de Franse luiken op maat. Ook voor Franse luiken heb je de keuze uit 2 lijnen zodat je de luiken kan samenstellen zodat het aansluit op jouw wensen. De luiken zijn verkrijgbaar in de Luxury Line en de Apollo Line. De prijzen van de Franse luiken liggen per uitvoering 10% hoger dan de prijzen van de shutters. De specificaties van de Luxury Line en de Apollo Line zijn bij de Franse luiken en bij de shutters gelijk. De materialen zijn net als bij de shutters: lindehout en paulownia. Bij de Luxury Line is er keuze uit 26 kleuren. De Apollo Lijn biedt keuze uit 32 lak- en beitskleuren.

Wil je meer weten?

Hebben de Franse luiken jouw aandacht getrokken? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag verder!