FAQ – veelgestelde vragen

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

Uitvoeringen en stijlen

Klassiek of modern

Onze shutters uit de Base, Luxury en Apollo series zijn naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen uit een moderne of juist meer klassieke uitstraling. Bij de Apollo line is het tevens mogelijk te kiezen uit comfort verhogende mogelijkheden Rabat en Astragaal. 

L-stijl: Klassiek L-stijl: Modern Zijstijlen: Modern (l) en Klassiek (r) Extra comfort: Rabatstijl Extra comfort: Astragaal
Bediening
Er is een aantal mogelijkheden om de shutters te openen en te sluiten.

  1. Tilterstok
  2. Clearview
  3. Ultra clearview

Tilterstok

De tilterstok wordt in het midden van het paneel geplaatst. Bij de Luxury-line en Apollo-line is het tevens mogelijk de tilterstok aan de zijkanten te plaatsen (meerprijs).

Clearview

Bij het clearview systeem is de tilterstok uit het zicht weggewerkt en bedien je de lamellen door het bewegen van 1 lamel waardoor de rest automatisch meebeweegt.

Ultra clearview

Ultra Clearview bediening is een geïntegreerd tandwiel-systeem voor het openen/sluiten van de lamellen. De scharnieren zijn weggewerkt (verzonken) voor een strak en eigentijds uiterlijk.

 

 

Tilterstok Clearview Ultra clearview
 
Materialen

Base-, Luxury- en Apollo line

Onze shutters zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Het meest gebruikte materiaal voor shutters is hout. Hardhouten shutters hebben een mooie natuurlijke uitstraling.

De shutters uit de Base line, Luxury line en Apollo line worden gemaakt van Paulowniahout, Lindehout of PVC. Wij gebruiken lichte hardhoutsoorten die zich gemakkelijk laten bewerken. Deze shutters worden standaard voorzien van meerdere laklagen voor een prachtig eindresultaat.

Open-Finish

De shutters uit de Luxury- en Apollo-line kunnen naar keuze worden gemaakt in ‘open finish’, hierbij is de prachtige nerfstructuur van het hout niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar.

Kleuren

Lakkleuren

Shutters zijn beschikbaar in vele kleuren. Door de lak in meerdere lagen te spuiten ontstaat een strak uiterlijk zonder zichtbare nerfstructuur.
(Shutters uit de Base line zijn enkel beschikbaar in White of Pure white)

Beitskleuren

Shutters in de Luxury line en Apollo line zijn ook beschikbaar in beitskleuren. Bij beitskleuren blijft de nerfstructuur van het hout zichtbaar.

Verduistering

Vaak krijg ik de vraag of shutters verduisterend genoeg zijn.. Het filmpje is gemaakt overdag, op een zonnige dag. Kijk en oordeel zelf wat je ervan vindt!

Levering

Nadat je de shutters hebt besteld, ontvang je desgewenst een technische tekening van je shutters ter bevestiging. Op deze tekening staan diverse zaken als:

  • paneelindeling
  • draairichtingen
  • type en soort frame
  • stijl
  • lamellen

Kies je ervoor de tekeningen te ontvangen dan worden deze na goedkeuring en ontvangst van de aanbetaling in productie genomen.

Levertijd

De indicatieve levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 10 en 14 weken.

In geval van shutters met een afwijkende vorm (rond, schuin, getoond, etc.) dien je rekening te houden met 12 tot 18 weken levertijd.

Zodra je shutters in ons magazijn zijn ontvangen wordt er een afspraak ingepland voor levering en installatie. Om het allerbeste resultaat te garanderen werken wij met onze eigen monteurs. Deze zijn stuk voor stuk deskundigen en hebben veel ervaring met het plaatsen en installeren van shutters.

Tijdens het plaatsen van je shutters werken wij netjes en schoon.

Na afloop van de installatie krijg je uitleg over het gebruik van de nieuwe shutters en het onderhoud zodat je jarenlang plezier kunt beleven van je investering!

Service en garantie

Vera Shutters levert maatwerk. Dat zeggen wel meer bedrijven, maar bij het plaatsen van shutters komt dat echt heel precies: het menselijk oog kan immers kleine afwijkingen al heel goed waarnemen. We hebben inmiddels zo veel ervaring dat we elke situatie goed kunnen inschatten en het gewenste resultaat kunnen leveren tegen de opgegeven prijs. We willen net als jij een perfect resultaat. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kun je altijd bij ons terecht!

Garantie

Onze shutters zijn van topkwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Je hebt 3 jaar volledige garantie op onze shutters.

Betaling

Nadat je een bestelling hebt geplaatst wordt een aanbetaling gevraagd van 25% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet op de dag van montage worden voldaan.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!