Waarom VERA?

N

Bereken jouw prijs

Inspiratie nodig?

w

Neem contact op

Voor gratis advies en inmeting

Over VERA

Met passie voor het product… en betrokkenheid bij haar klanten!                  

De inrichting van jouw huis is heel persoonlijk. Voor Rosalie Wubs is dat een belangrijke drijfveer! Zij runt VERA Shutters en staat je graag bij. Als je zover bent, komt ze naar je toe voor het inmeten. 

“Dat goede gevoel waarmee mijn klanten van de nieuwe shutters gaan genieten daar doe ik het voor!” Zij woont in de omgeving van Deventer en volgde enkele jaren geleden haar passie voor wonen én dit duurzame lifestyle product. Rosalie is een ondernemer pur sang. “Van een vaste baan als accountmanager koos ik voor werk waar ik blij van word. Een gaaf product dat een belangrijke rol speelt bij de lichtinval en sterk de sfeer bepaalt in een huis. Ik ben heel precies in de voorbereiding en denk graag mee… dát geeft mij plezier in mijn werk.”

Matthea van Dijk

Wij zijn erg blij met de shutters in onze woning. Erg mooi geworden! De prijs-kwaliteit verhouding is goed, en de informatieverstrekking was ook goed. Bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord!

Wolter van der Weide

Leuk bedrijf. Kwam langs om op te meten. Afspraken keurig nagekomen en erg blij met het resultaat.

Desiree Spronk

Wij zijn heel fijn geholpen door Rosalie en superblij met het resultaat, mooie shutters in onze badkamer die hopelijk jaren mee gaan.

Henk Kampjes

Wij zijn prima tevreden over de geleverde shutters. De bijzondere ramen zorgden voor een mooie uitdaging. Het contact met Rosalie verliep prima. De monteurs hebben keurig werk geleverd!

Daphne Jansen

Heel tevreden en erg blij met de mooie shutters en service van VERA Interieur.

Dorien van der Vlag

“Wij zijn erg tevreden met de aankoop van de shutters bij VERA Shutters! De intake was professioneel en informeel. Rosalie laat je alle opties en soorten Shutters zien en geeft daarbij ook advies op maat. Wij hebben gelijk een kunnen maken en daarna is ook de bestelling gedaan. 
De montage afgelopen november ging rap en er werd nauwkeurig gewerkt. Ook de communicatie is heel fijn en duidelijk. 
Wij zijn superblij met het eindresultaat! Bedankt Rosalie!” 

Wilco Bokseveld

“Ik wist wel dat ze shutters verkocht, maar ik was op zoek naar verticale zonwering voor de schaduwlounge. Dat is voor buiten dus. Ze vertelde dat er ook shutters voor buiten bestaan. Ze had ze zelf nog niet geprobeerd, maar ze heeft er een paar besteld zodat ik het eens kon proberen. Dat is toch super als je zo meedenkt!"

Theo Swartjes

"Rosalie gaf ons een deskundig advies en het resultaat voldoet volledig aan de gemaakte afspraken en onze verwachtingen. Dit exclusieve product van VERA Shutters is wat ons betreft een echte aanrader."

Hester & Ferdinand

We zijn enorm blij met de gave, houten, zwarte shutters van Rosalie. Super kwaliteit en perfect op maat. Een super aanrader. Contact is ook erg goed tijdens het proces. Werken heel netjes. Nogmaals thx Rosalie

Herman Harms

Rosalie doet haar werk met passie. Ze levert prachtige shutters. Daarnaast worden ze vakkundig gemonteerd. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed en ik beveel haar dan ook van harte aan. 

Taco Bijlsma

Rosalie heeft ons schitterende shutters geleverd voor ons huis. We zijn heel tevreden over het contact met haar en de service van advies tot montage. De shutters die zij levert zijn mooi en de prijs - kwaliteit verhouding is super!. Door de shutters kunnen we spelen met het zonlicht in de woonkamer en daarnaast isoleren ze ook nog extra. Wij raden iedereen aan om bij haar advies te vragen over shutters.

Neem contact op

Net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? VERA kijkt met je mee naar jouw huis of bedrijf. Geniet met shutters en jaloezieën nog meer van het leven in je woning. Bel of mail ons. Wij zijn er voor je!